Tuesday, March 8, 2011

8.03

Soovid kõigepealt siis: Imelist naistepäeva ! Ja pikka vastlaliugu !

Vatslapäevatunde sai küll täna hommikul sisse, värisesime jälle nii et alles nüüd kui õhtul päike hakkas paistma läks külm kerest välja :D oleks siin poes müügil no tõsine talvekasukas, siis ma küll ostaks selle, suve riideid enam küll selga ei ihka panna. Aga ma loodan et see on ainult Stanthorpe viga, sest see koht pidigi ju kõige külmem olema. No igatahes me lõdiseme siin oma suve pusade ja kampsunitega.

Eile tahtsin seda kirjutada et eestit näidati ju uudistes. Mina küll ei näinud aga rike karjus , et ESTOONIAAA, et siis riigikoguvalimised oli teema, muidugi , mis muud erilist seal ikka toimub :D

tänasest siis, vastlakukkleid me küll ei söönud ja tulpe me ka kellegi käest ei saanud, ühesõnaga need pühad mööduvad jällegi meil väga nukralt. Keegi meist ei hooli :D aga vähemalt me hoolime üksteisest , vähemalt soovisime üksteisele head naistepäeva! Mitte et see mingit tähtsust päevale tooks, oleks võinud päeva kohe kiiremini mööda saata see naistepäev. Aga ikka sama üksluine, kuigi isegi läks minuarust teisipäev kiiresti, homme juba kolmapäev ja nii see läheb, varsti jälle nädal otsas. Muideks täna kuu aja pärast arvatavasti me pakime kohverid kui ei ole juba brisbanes puhkusel. EI JÕUA ÄRA OODATA! Aga me ei jõudnud ära oodata ka shoppamist reisides, niisiis avastasime enda jaoks interneti poed :D sellised korea omad, kus on riided 4-10 dollarit. Korrutage kümnega siis saate kroonides. Karp pidi lahti jääma, nii palju ilusaid kaltse nii odavalt. Alguses shoppasime gerdaga kahekesi, siis haarasime maja tüdrukud ka kaasa, ja nüüd kõik surfavad netis ja ahhevtavad kui odavad asjad! Täna isegi ajasime rike auto tsikke täis, võtsime läpparid kaasa ja sõtisime kuskile põllu äärde shoppama :D et paremat netilevi leida, siin oli telstra mast põllu ääres ja sõitsime selle alla. Endal oli küll naljakas, tüdrukud lähevad nüüd shoppama , PÕLLU ÄÄRDE! :D aga ega seal ka levi suurem asi polnud, ja tulime siis tagasi majja. Nüüd varsti tellime vist asjad ära, ja loodame et saame tellida, sest mingi jura sellega vist on,et pead võib olla igat asja 2 või rohkemgi tellima:D et äkki on mingi hulgimüügi värk. Aga meil on pöidlad pihus et äkki siiski saab.

Ma loodan et teil on siiski külmem kui meil, sest ma lähen nüüd endale sokke otsima. Ja nina hakkab ka vaikselt umbe minema :D Gerdal hakkab kurguga vist mingi teema, aga õnneks oleme me varustatud ju rohtudega!

No comments:

Post a Comment