Sunday, March 20, 2011

20.03

Päts ahjus, kampsik seljas ja no ei ütleks et täna on pühapäeva õhtu. Täitsa esmaspäev tundub , sest pole ju ennem pühapäeviti töötanud. Nüüd on päris hull mõelda, et 5 retsi tööpäeva on veel ees. AGA peab tõdema, et tänane tööpäev läks küll lennates, ma ei tea miks. Ma mingi aeg taipasin sellise hea taktikaa kuidas aeg kiiremini läheb, tahate kuulda :D?! Ise peab räigelt tõmblema ja kiiresti töötama siis aeg lendab. Hea taktika onju?! :D igatahes töötab, kui seal uimerdada ja koguaeg kella vahtida, siis see seisabki, nagu tukunui ja mitte muffigi ei liigu kella pealt.

Ärkasime ülesse, ja vihma sadas! No nagu tavaliselt, pole siin enam üldse imestada, eile sadas terve päeva , täna samamoodi ja homme ka kindlasti. Ilus pruun jume kaob nagu jõuluvana peale jõuluõhtut põhjamaale, ja tagasi tulles eestisse oleme me nagu 3 valget luike. Aga õnneks selle vastu on meil juba plaan olemas, et me valgetena kohale ei ilmuks! Tööl olime meil 39 bini brokkoleid, kui me sealt ära tulime jäi vist 29 alles, aga me tegime hästi kiiresti, kuid korjajad korjasid koguaeg neid ju juurde, niiet homme hakkab jälle see jant pihta. Kuigi hea on tõdeda, et tööd meil jagub, kui teised vihmaste ilmadega ei tööta, siis me ikka töötame. Ja nii on väga hea, kui me oleksime ikka seal õunafarmis olnud, no ma ei tea, sööksime me vist praegu oma tallanahku, sest kogu teenitud raha läheks ju hosteli üüri alla. Oh mul on ikka nii hea meel et meil see töö ja see maja on.

Eilsest niipalju, et me käisime ikkagi pubis ka , olime seal kuskil 2 tundi. Päris palju uut rahvast oli, sellised inimesi keda me pole ennem seal näinudki. Alguses võtsime endale õue laual nagu mina, julia ja gerda. Istusime seal laua ääres, ja rahvas aina käis meie laua taga istumas. Vahetasid meiega paar sõna ja jälle läksid. Päris populaarne laud oli meil :D üks VÄGa täis prantsuse poiss tuli ka näiteks sinna jaurama. Ega eriti temast aru ei saanud, sest tal oli selline probleem , et ta rääkis inglise ja prantsuse keelt segamine. Aga ühest asjast saime siiski aru, et me oleme kuhugile väga teretulnud. Ja me meeldisime talle, sest talle austraallased meeldivad :D ühesõnaga pidas meid austraallasteks, eino mis ma oskan kosta. Eks me inglise keel on tõesti nii hea,et meid austraallasteks pidada :D õnneks lohistas ta tüdruk ta meie juurest varsti ära, sest ta muutus päris tüütuks

tagasitulles koju õhtul, sõitsime rebasele otsa. Mingi põnts käis, ja järgmine päev saime aru, et rebane saigi silma valgeks seal teepeal. Tegelt väga kahju, aga täiesti tema enda süü, ta jooksis üle tee, oleks ta edasi jooksnud, pole midagi olnud. Aga ta loll pööras otsa ümber ja otse auto alla. Kahju kahju kahju, aga mis sa ära teed. Hea et rebane ja mitte mingi känguru.

Emmekesekene ilusat paranemist Sulle! Ma ikka mõtlen koguaeg kuidas sul seal läheb :) Päikest!

No comments:

Post a Comment