Thursday, March 24, 2011

24.03

Nonii, õnneks on siis neljapäev, mis minujaoks tundub nagu reede, läbi. Ja filmi õhtu võib alata! No tegelikult mitte küll veel, sest lõunaboxike on veel tegemata homseks, kala on vähemalt ahjus ;) aga siiski filmid pole veel alanud. Kannnatust Maria, kannatust!

Täna alustasime nagu juba öeldud 8.30 ja lõpetasime, mitte kell 3, vaid 3.15 , niiet lisaminutid! Töö oli nagu ikka, sama jama ainult teine päev. Homseks on meil vist 3 bini brokkoleid ja natuke brokkoliinisid. Ja viimast nad vist ei korja enam 3 päeva, aga brokkolitest ma ei tea. Homme alustame igatahes kell 10, veel hiljem, sest meil pole ju midagi pakkida. Mis teha, tahaks teada mitu tundi me see nädal üldse teinud oleme. Päris lebo on olnud. Hommikul lähme tööle, siis töötame ainult tund aega ja juba tuleb esimene smoko. Ja päev läheb ka kiiresti.

Kodus värvis gerda rike juukseid, no ütleme nii, et ega käbi kännust kaugele ei kuku. Ostsime kõik kolmekesi endale juuksevärvi, aga me gerdaga värvime laupäeval vist . Aga rikel oli päris ilus värv, no blond, tavaline blond aga ilusti värvitud. Ta küll alguses kahtles et kas kodus värvida, kartis nii hullusti siin kui istus , värv peas. Aga me ütlesime et pole ju mõtet juuksuri juurde minna, eriti veel siin kus see on nii kallis. Osta värv ja paneme pähe! No ja nüüd ongi, ma arvan et ta jäi rahule. Vähemalt hoidis mõned kopikad kokku. Ja siis polegi midagi uut. Rike sõitis Häppi Hourile- õnnelikule tunnile, pubisse siis. neljapäeviti kella kuuest vist hakkab see, saab tasuta süüa pubis ja joogid on ka odavamad. Ta käib iga neljapäev seal peale tööd, nüüd just helistas juliale, et ta tahab uuesti maja pidu teha. Ütleme ausalt, et mulle meeldiks rohkem pubisse minna. Aga no mis teha, see laupäev toimub siis arvatavasti jälle meie kodus majapidu. Oh jahm...

No comments:

Post a Comment