Thursday, April 7, 2011

8.04

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeee, viimane reeede! Viimane reede kus me siin asutraalia farmis töötame, see viiimane reede on nüüd läbi ja me ei pea enam kunagi reedeti siin farmides töötama. Ning kõigest 4 tööpäeva veel ennem suuuurt reisu! See tundub nagu nii vähe!

Anekdoodinurga jätan täna siiski vahele, sest ega nalja ei saa sundida. Aga eile gerda pani ka hea killu maha. Hakkasime magama minema, tuled olid juba kõik kustus ja siis me lihtsalt rääkisime, et mida taneliga homme peale hakata. No siin on ju see hästi suur kivi kuskil lähedal ja üleüldse kivine maastik on igalpool. Kui oleks auto siis võiks muidugi sinna suure kivi juurde sõita. Ja gerda sellepeale siis ütles täiesti tõsiselt: „ega neid kive on ka huvitav vaadata!“ on muidugi :D ega siin muud polegi teha, kui kive vaadata :D

täna saime 8 tundi kirja, niiet võta näpust, ei olnudki lühike tööpäev. Pakkisime kõik brokkolid ära ja brokkoliinisid pakkisime lõpus ka veel, kuni sai 8 tundi kirja, päeva jooksul kaotasime aga 2 tööjõudu oma tiimist, nimelt üks koreatüdruk kadus lihtsalt ära :D hommikul oli tal küll vist paha olla, aga siis ta tuli tagasi, ja järsku brokkoli pakkimise ajal kõik vaatavad , et kus üks tüdruk on. Aga ega mul eriti pisaraid ei voolanud, sest no ta on ikka väga aeglane. Põhimõtteliselt number null, pakkimises. Aga see teine tüdruk, austraalia propeller, no see laseb nagu tuuleveski seal. Mina püüan temaga tempos püsida, vahest isegi olen kiirem kui tema, aga seda vahest. No ta on ikka tõsi türps tsikk. Aga kahjuks jättis ta oma näpu kuskile masinavahele, ja seda nii õnnetult, et pakkida ta enam ei saanud. No üritas tunnikese aga nii valus oli vist, et peale lõunat läks ta koju ära. Vot sellest oli kahju, kuna ta oli kiire. Kuid saime me ka viiekesi hakkama selle pakkimisega. Ja õnneks nüüd on see reede läbi!

Varsti peaks siis meile külaline tulema, ühe saarepealt ikkagi ju. Ja siis õhtul lähme pubisse, täna on kindel minek, ja homme ka. Sest täna saadame ühed minema ja homme on meie (ja teiste eestlaste) ärasaatmispiduke. Niiet võtame viimast siit stanthorpest. Aa, ja siis peame kuala lumpur- langkawi piletid täna ära ostma. See on see kuurort saar malaysias mis me välja endale valisime. Kuna 3 päeva see lennufirma teeb 20% alet kõikide lennupiletite pealt, ja ma seda küll ei tahaks mööda lasta. Täna on viimane päev ka. Esimene asi mida me seal saare peal teeme, on MAŠAAAAAŠŠŠŠ (ei tea kuidas kirjutatakse :D ) gerdal on selg läbi, ja minul on õlad nii kanged nagu tüüpilised hiidlased. Selline tunne et homme kukuvad käed õlgade küljest ära, aga õnneks mul on teipi! Ning gerda selg läks ka paremaks vist, tänu julia imesalvile, aga selle lõhn on selline, et võtab silma märjaks :D nii kange, aga vähemalt aitab.

Ja kuulsin et teil ka on täiesti kevad juba käes. Mõnuuus, .peaasi et kuu ja poole pärast nii soe on, et lühikeste riietega käia saab. :D muidu peab uue palmisaare otsima

No comments:

Post a Comment