Thursday, April 21, 2011

22.04

Vaatame kõige mõtetumat multikat üldse , aga kuna hostelis midagi muud tarka ka teha pole siis istumegi tugitoolides ja vaatame Family Guyd.

hommikul siis ärksime ja voilaaaa! päike sirab õues ja ilus ilm jällegi oli ees. pakkisime oma kotid kokku ja tegime check out i ära ning läksime randa. no tegelt natuke käisime linnapeal ka ringi ja siis päevitama! ütleks nii, et mingi paar tundi sai seal päikese käes oldud ja kui tundsime end juba nagu grillkanad tulime igaksjuhuks tagasi hosteli. kuigi kell oli vist ainult 12. nii, natuke olime siis hostelis ja siis läksime tagasi randa :D me ju ikkagi tahame väga pruuniks saada, praegu oleme veel küll valged. no jällegi sai rannas päevitatud, tegelikult ikka päris kaua. ja naljakas on see, et see talvepäike on vist niipalju õnneks nõrgem, sest ma olen küll ennem pruun kui punane praegu , aga tavaliselt me kärssasime ju isegi pilves ilmaga ära ja täna päike küpsetas nagu saunalaval, ning me ei kärssand ära. vähemalt on nüüd jumet ka peal, et lase nagu mingi talvituma tulnud luik siin austraalias ringi. kõige vastikum on see, et raudselt germo on nagu neeger kui me kokku saame :D ja siis me paistame veel valgemad.

ja nüüd ootamegi bussi sydneysse, valisime omale linnaosa ka välja kuhu me hostelit valima hakkame. Glebe on selle nimi ja isegi hostel võib olla on valitud. me tahtsime sellist kus hommikusöök on ka hinna sees ja asukoht võiks ka normaalne olla. aga valikut on päris palju tegelt.

esmaspäevaks gerda broneeris meile siis silla ronimise ära, niiet esmaspäeval saab 3 tundi ronida, kahjuks me pilte ei võtnud, või vähemalt ei broneerinud ette ära. seal ju ise pilte teha ei või ja kui sa osta tahad, siis ma ei teagi mitu pilti see oli 100 dollarit. täitsa hull kuidas raha teevad, aga no eks paistab kohapeal ka, kas ostame või mitte.

nii aga nüüd siis 12 tundi bussisõitu on ees ja hellllõu sydney!

No comments:

Post a Comment