Monday, April 18, 2011

18.04

Billabong, Roxy, Hurley, Rip Curl on meie lemmikud poed, kus me nüüd koguaeg käime :D kui mingi pood nendest tee peale ette jääb oleme meie kohe naksti seal sees . Õnneks siin Byronis neid palju ei ole, niiet kiusatusele mingi ilusa asja ostmiseks on väiksem.

Eile kui Byronisse jõudsime ei olnud päikest ikkagi kuskil. Sama pilves ilm, aga no õnneks vihma ei sadanud, kuigi ähvardas küll. Tulime siis bussist oma täie varustusega välja ja mõtlesime et no kus suunas siis võiks nüüd minema hakata ja mingise normaalse hosteli leida?! Kui me siia linna jõudsime, siis bussiaknast ma nägin ühte hostelit, niiet proovisime siis sinna jalutada. Ja õnneks leidsime selle hosteli ülesse, jalutasime sisse ja voilaa bookisime kohe 5 ööd ära. Kuna munadepühad algavad ju nädalalõpus, siis oli üks öö kallim kui teised aga no eks see on igalpool kallim. Muidu on meil tasuta wifi, kuigi see eriti ei loe kuna meil on netipulk ka ju, elame 6kesi koos, kuigi 8 voodikohta on ning kõik on tüdrukud, kes tunduvad sõbralikud. Niiet me oleme oma toaga rahul.

Panime siis kodinad tuppa ära ja läksime linnapeale eksploorima mis kohaga siis tegu on. Õues oli juba pime, aga poed olid lahti. Käisime siis natuke poodides ja hakkasime seda merd otsima. Kummalgi polnud õrna aimugi kuhu poole minema peaks. Minu sisetunne ütles totaalselt valesti kui me pärast mere lõpuks leidsime, ja gerda ütles et temal sellist asja ei eksisteerigi, nagu sisetunne :D aga kui me jalutasime igas võimalikus suunas , siis kuskilt tuli meile vastu surfipoiss ja no selge oli see et kurss peaks õige olema. Lõpuks leidsimegi selle rannakese ülesse. Aga kuna pime oli, ei saanud midagi eriti aru ja me jalutasime niisama mööda promenaadi. Mõnus, selline soe meretuul puhub, linn on vaikne, tuled veel põlevad....

kui tagasi hosteli jõudsime olime mõlemad juba nii lapiti ja väsinud, et kobisimegi oma vooditesse ära. Istusime veel netis, aga see tasuta nett ju tubadesse nii hästi ei levi, niiet parem on ikka oma netipulgaga surfata. Ja läksimegi magama ära.

Mingi 12 tundi magatud , ajasime kargud hommikul alla :D kuskil 9 paiku tahtsin narist alla hakata ronima, aga kuna üks mutike täpselt mu redeli all nii usinalt pakkis lükkasin seda ronimist aina edasi ja edasi, kuni kell hakkas juba 10 saama ja mutike ikka pakib. Siis mulle aitas, läbi raskuste tulin sealt alla :D ning tekkis küsimus mida siis täna teha?! Muidugi läksime randa jalutama, jalutasime päris pikalt mööda rannajoon, vaatasime kuidas inimesed surfavad ja mõtlesime kui raske see ikka võib olla. :D peale seda muidugi käisime poodides, siis sõime kuskil kohas, käisime veel poodides ja kui me olime juba linnapeal mingi 6 tundi lihtsalt jalutanud, mõtlesime et nüüd on aeg üks uinak teha. Tulime tagasi hosteli ja panime tunniks silmad looja. Nüüüd mõtlemegi, et õhtul võiks vaatama minna seda ööelu ka, et kuskil kuulata mingit live esinemist ja lihtsalt olla. Homsete tegevuste üle meil käib praegu arutelu, sest ilmselgelt ilmadega meil jälle ei vea. Vihma sajab, pilves, aga no midagi peab tegema.

No comments:

Post a Comment