Monday, April 4, 2011

4.04

Oh jahm, algab siis päeva kõige raskem osa- blogi kirjutamine. Lükkasin selle veel nii hilja peale ka, ennem magama minekut hakkan seda nüüd vorpima. ainuke mõte mis mul peas on hetkel, on see et saaks silma looja lasta. Oleks siis midagi huvitavat kirjutada, oi kuidas ma veel teile kirjutaks , sellised seebiooperid tuleks plaks ja plaks. Aga praegu ei tee me ju mitte midagi erilist.

Täna oli raske , isegi väga raske ärgata, aga tööle peab ju minema, ei saa midagi teha. Vähemalt saab täna öelda, et järgime nädal lõppeb see tööpõli meil kahjuks siin ära . Kahjuks, jahm :D ei tegelikult ikka õnneks. Saime kirja 7 ja pool tundi, mis on isegi väga hea, üle pika aja saab ka suuremad numbrid sinna töötunniraamatusse kirja. Ja nagu me aru saime, siis nüüd hakkabki nii olekma, et kell 7 algab töö. Mitte pool 6 enam. Ei tea millest see oleneb, sest brokkoleid ja brokkoliinisid meil tegelikult peaks olema küll ja veel. Aga no, eks see hooaja lõpp olegi selline naljakas . Ja ega rohkem polegi midagi rääkida, rike tuli suht kohe hommikul töölt ära, kuna ta silmad valutasid nii hullusti, nüüd vist juba parem. Paneb siin silmatilku ja arvatavasti homme on triksis traksis jälle. Peale tööd, olin arvutis, siis veelkord arvutis ja siis veel arvutis. Nüüd vaatasime telekat ja nii see aeg läheb. Mitte põnevalt võib öelda, aga eks see põnevus ka tuleb. Okei, ma nüüd lähen kaissu ära. Kapsun on seljas, sokid jalas, pikad püksid ka, nüüd tuleb veel ainult end magamiskoti sisse mähkida ja siis tekk üle veel tõmmata- siis peaks normaalne magada olema. Kuigi väga ilusad ilmad on meil nüüd siin 3 päeva järjest olnud, aga õhtuti on lihtsalt nii külm, et värin segab magamaminekut. Head Ööd!

1 comment:

  1. lühikeseks on jäänud need jutukesed! :D aga pole hullu, praegu võid natuke viilida, aga kui see seiklus tuleb teil peale tööd, siis olgu olla iga päev A4 juttu. :D

    ReplyDelete