Friday, January 7, 2011

7.01

Tänane öö läks õnneks rahulikumalt kui eelmine, keegi ei seganud mind minu une jooksul õnneks. Aga ärkasime ikka lootuses tööle saada hommikul vara, kuigi vihma sadas, ja mõlemad suht teadsime et tööd pole. Ja nii oligi, enam tagasi magama ka ei viitsinud minna, ja kuna teil on sellel ajal päris normaalne kellaaeg, siis olin arvutis ja rääkisin ööinimestega. Õnneks tuli hosteli mees meie juurde, ja ütles et ta võib olla saab meile lõunaks ühe töö, ja õnneks saigi. Mingeid marju korjama ja võib olla ka midagi istutama. Passisime siis kella 2 üleval ja siis saimegi tööle minna. Pidime korjama, või noh ühed korjasid vaarikaid, ja meie murtsime vihma käes viga saanud vaarika varred ära. Mida oli kohe väga kahju teha, sest nende varte peal olid ikka väga ilusaid ja suured vaarikad, mõni läks ikka suhu ka, aga enamus jäi sinna peenra vahele kuivama. Ütleme nii et eesti vaarikad tegid minuarust nendele küll ära. Täiesti maitsetud marjad olid, kuigi gerdale väga meeldisid. Täiesti hull kuidas ikka vihm on kahjustanud farmide saake, vaarikapõllud olid enamus vaarikatest tühjad, vao peal oli rohkem musta maad kui vaarika põõsaid. Ja lubab koguaeg vihma edasi ka. Homme saame jälle sinna samasse farmi tööle, ja siis esmaspäeval proovime oma õunafarmi tagasi minna. Seal vaarikafarmis küsiti kohe, et kes teist on eestlased. Meie gerdaga tõstsime käed püsti ja küsisime et mis selle eestlusega on :D ? Öeldi et ei midagi, lihtsalt eestlased on väga head töötajad. Näiteks prantslasi ja itaallasi nad üldsegi sinna farmi tööle ei võta. Mis muidugi minuarust on naljakas, nii ikka ei saa lahterdada et prantslased kõik on lollid ja laisad, ja eestlased virgad ja tublid. Aga ikkagi, meil oli jälle kasud sees. Loodame et nad ei pea meist pettuma. Perel muidu on sada kümme koera, tõsiselt. Mees on enam vähem, naine on päris eputis ja laps! Oh sa issand küll! Hea et minul närvid vastu pidasid, igatahes väga jube tütar. Üks ärahellitatud jõmpsikas on, näiteks koertele andis jalaga, et nad eest ära kaoksid:D Ja sellest mulle piisas et ma ühte tüdrukut halva pilguga vaatama hakkaks .

2 comments:

  1. Maria, kallis, sain su kaardi kätte lõpuks. Tegelt vist juba ammu, aga noh , ma pole ju tükk aega hiiumaale sattund. Kaarti lugedes tuli selline igatsus peale, et hoia ja keela. Paras klomp oli ka kurgus. Täna külastan Carribat, teen sinu auks ka mõned tantsud. Aga ole siis, tubli edasi....üritan end sinu tegemistega ikka kursis hoida.
    Tsau !!! Miss U. (L) Suuuuured kallid ka!!!

    ReplyDelete
  2. Oh jess, ja mina mõtlesin kuhu need kaardid kadusid siis :D Aga igatsus on minul juba ammu peal, aga õnneks pole enam palju jäänud ja varsti külastame Carribat juba koos :)
    Muah! Saukiiii!

    ReplyDelete