Thursday, September 16, 2010

Nii lõpuks on siis kõik see nutt ja halamine ühelpool. Tallinnas olek tundus juba nii pikk, et see Standsteadis 18 tundi passimist tundub päris julm. Aga seiklus omaette on ju seegi:) Niii uus teadaanne Tallinna lennujaamas 13ndas väravas lükkus meie lend edasi 22.10 pealt 22.50 peale. Tundub et enam hullemaks minna ei saa. Aga kuulake seda, lend lükkus veel edasi- 23.55 peale :D Reisi algus küll hea ei tundu, kui nii edasi läheb, siis tekib tunne et kas me Austraaliasse üldse jõuamegi:D Känguru võiks ikka ära ju näha, siis oleks süda rahul. Aga ehk lepime ka selle palmi pildiga mis siin Tallinna lennujaamas on. No nali naljaks, Austraalia võiks ju ikkagi jõuda. Õnneks on meil siin wifi ja kõigil on läpakad. Gerdast on ainult kahju, ta arvuti pani juba esimesel tunnil pange, ja ta netti ei saa. See on see ASUS. Aga ehk saame selle klotsi ka lõpuks ikka töökorda, mitte ei pea sellega lutsu esimese veekogu ääres viskama.:) Huh esimene postitus ongi selleks korraks ühelpool, kindlasti tuleb neid täna ja homme veel, sest mis mul siin muud teha kui teile blogisid kirjutada:D

3 comments:

  1. jaaa, kirjutage londonis kaa, tublid olete! :D nii äge, tahaks koos teiega olla, mitte siin mõelda, mis aineid endale võtan ja kuidas anatoomia arvestuse ära teen. :S aga lohutan end sellega, et teil on see veel vb ees. muhahahaa! :) musiii!

    ReplyDelete
  2. ootan huviga uusi blogisi. üritage siis ikka gerda klots ka tööle saada. siis te ei pea kaklema. olge siis tublid . (K)

    ReplyDelete
  3. Maria naljad on mulle alati meeldinud! :D

    ReplyDelete