Sunday, September 19, 2010

20.09.2010

Eile õhtul täpselt kell 5.45 pm läksime alla baari oma tasuta jooke nõudma. Siider pole kunagi nii hea maitsenud kui siis, kuna meil kõigil olid selline joogijanu. Õhtulks tellisime sealt samast ka toidu, mina ja germo võtsime 5 dollarilise juustuburgeri ja friikad, gerda kreekasalati mis oli natuke kallim. Lauale toodi mingi ufotaldriku moodi värgendus mis näitas numbrit 3 ja ühekorraga see hakkas vilkuma ja vibreerima nagu telefon, ja me ei saanud algul aru mis nüüd juhtus:D Mõtlesime et äkki sai nüüd toit valmis aga kust seda tooma minna?! Lõpuks mingi väike mees näitas koha ette kust toitu saab. Burger nägi välja selline et kaks suurt saia üks kotlett ja juust:D JA Vsjo:D Ise panime mingit kastet ka vahele:D.. Aga siiski hea õhtusöök. Magama läksime mingi 8ksast :D . Nii, täna ärkasime, kell 8. Mina pidin teised ka ülesse ajama, aga gerda kohkus ikka täiega minu äratamise peale ära:D pesime hambad ära ja läksime oma hostelist kogu tavaariga minema, otse brisbane kesklinna, Tasuta hosteli bussiga saime kusjuures. Kõigepealt läksime Migratsiooni asutusse, ei valetan kuna meil kurgud niimoodi kuivasid. siis läksime ostisme kõik omale 1,5 liitrit vett:D Kusjuures see maksis 30 krooni, me arvutasime et kui kuuaega iga päev ühe pudeli ära juua, siis tuleks kokku 900 krooni:D jaaa vesi on siin hinnas..siis läksime migratsiooniametisse, tegime endale viisakleebised passi, ja edasi läksime vodafone esindusse teleoninumbreid tegema. see maksis ka mingi 300 krooni, aga õnneks on meil nüüd austraalia numbrid. Ja siis, kõigil olid kõhud juba nii tühjad, et otsisime odavat söögikohta. Hommikust polnud me veel söönud ja kell oli juba 12 läbi, rasked kotid seljas, leidsime lõpuks mingi hiinaka. Tellisime endale sealt 65 kroonised tsainavärgid. Mina panin pool kotti, kõht sai lihtsalt liiga täis, nüüd mul on õhtusöök ka olemas:D JA siis tulime padavai brisbane raamatukokku, kuna see on ainuke normaalne koht kus on mega aeglane nett:D Aga õnneks siin on vaikne. Kõigepealt helistasime Triinule, tema ütles et bundabergi ärge küll minge, vaid brisbanest 800 kilomeetri kaugusel on Ayr, seal on varakevad, ja varsti saab hakata minegdi mangosid, ja arbusse, ja selliseid asju korjama hakata,konks on selles et see bussipilet maksab 2500 krooni:D Jaa transport on siin kallis:D Aga siin pole ka midagi teha, ainult kulutused. 22 tundi peaks sinna sõitma, aga seal pole kindlasti mingit neti võimalust, ega midagi. Aga loodame et saab tööd ka. Sest kõigil sügelevad näpud juba töö järele.

2 comments:

  1. aaaa, 800 km, gerda blogist lugesin, et 2500 kr, WTF nagu, aga 800 km, okei. :D tubli oled, et pilte teed! :P nii hea on neid siin jubedas tallinnas vaadata! :) musi! (K)

    ReplyDelete
  2. Seiklust teile küll ju, ehk aitab nüüd ja tulete tagasi. :D Ei tegelikult vägev tundub ainult, et vesi on kallis kui bensiin kindlasti ning 22h bussiga sõita ei ole väga mugav. Edu! ;)

    ReplyDelete