Friday, March 25, 2011

25.03

Oh jess, see jube nädal ongi läbi saanud. No olgu need teised nädalad mis nad olid, aga see tundus kohe nii pikk, koguaeg olime nagu ühe päeva ees, tänu sellele pühapäevasele töötamisele. Aga mis seal ikka, nüüd see on läbi ja kõigest 3 nädalat veel!

Kümnest algas siis tänane tööpäev, lihtne! hommikul ärkasime, ja pidime niikaua veel passima, et tööle minna. Tahtsime juba ammu tegelt tööle minna, sest hommikul oli nii mõttetu teleka ees passida. Ja seda ka, et korea tüdruk meie majast, May töötab ka nüüdsest meie farmis, pakib maasikaid. Täna oli tal esimene päev, kuna eelmises farmis kus ta oli, seal sai 6 kuud täis ja viisa lubab ju ainult 6 kuud samas kohas töötada. Aga minuarust on tal nüüd palju parem, ei pea bensu alla midagi maksma ja lihtsam tööl käia. Rike juba ammu ütles talle et tule meie farmi tööle, et mina saan su sinna sebida, aga ta ei tahtnud. Nüüd lõpuks siis tuli ja ise oli veel nii õnnelik! Ütles et pakkimine on ikka niipalju parem põllupeal orjamisest. Või veel! Neid ei anna võrreldagi, aga me ütlesime siis talle, et oota nädal kaks veel, siis see töö muutub nii tapvalt igavaks, mis ongi ainuke miinus.

Peale tööd läksime kohe linna, panin oma 3 nädala raha pangakaardi peale. Kusjuures selle nädala tunnid ei olnud üldse hullud. Nagu tavaluselt, arvasin et tuleb mingi 30 tundi, aga ei, natuke üle 39 tunni tegime, mis on väga hea! Nagu tavaline nädal, aga väga lihtne, kuid tundus pikk. Mis siis veel, nüüd täna tulevad meile eestlased külla, ma ei tea küll paljud neist, aga kaks kindlasti. Siis rike läks oma pokkeri õhtule, mis tal iga reede on, saab ka oma raha raisata, et järgmine nädal uuesti otsast alustada. No ja ongi kõik. Oi issver, unustasin kõige tähtsama. Head nimepäeva mulle! -Aitäh! (:

No comments:

Post a Comment