Tuesday, May 17, 2011

16.05

Täna õppisime uue sõna. Iga toidu nimi sisaldas sõna – lemak – ja ma koguaeg olen mõelnud mida see tähendab. Arvasin et see tähendab midagi head, aga võta näpust. Täna siis ostsin ühe karastusjoogi mille peal oli „low fat“ ja malaysia keeles oli teiselpool „lalalaa lemak“ ühesõnaga lemak tähendab siis rasva :D õudne, kui paljud toidud sisaldavad sõna lemak. Germo ükskord Kuahis ostis ühest kiirtoidu söögikohast ka mingise toidu, mille nime sees oli lemak ja talle toodigi terve kausitäis mingit kastet. Nüüd me siis teame mida ta sisse sõi.

Eile õhtul me käisime veel reggae baaris, niisama muusikat kuulamas ja ilusat õhtut nautimas, mida me arvatavasti ka täna teeme...

kõige hullem meie toas on see konditsioneer. Õhtul lähed magama, siis oled nagu saunas ja öösel mingil ajal läheb nii külmaks, et tunned end nagu iglus . Aga samas magamiskotti ka ei viitsi otsida või siis konditsioneeri soojema peale keerata. Niiet värised edasi ja loodad et varsti tuleb hommik. Hommikul siis germol oli nohupoiss külla tulnud, ja andsingi teatepulga ilusti germole. Täna terve päev on tal ninnu umbes olnud, ega mulgi pole see veel täielikult üle läinud. Kuid vähemalt on nüüd asi võrdne, algas kõik gerdast, siis sain mina ja lõpetab germo. Peakski taskurätte ostma minema, sest WC paber hakkab meil jälle otsa saama ja seda raisata ei tohi nuuskamise peale (peab vist kaarte mängima hakkama, kes kaotab , läheb küsib juurde. Ühesõnaga oleme praegu säästurežiimil sellega).

Ja muidugi ei möödu ükski päev ilma päevitamiseta. Muidugi oli hommikul juba rannas päevitamas, aga meid ajas seal ära üks väga tume vihmapilv. Niiet pidime paar tundi lihtsalt toas passima, et see sadu üle läheks. Käisime ka shoppamas, peame ju veel oma varusid täiendama, nüüd on kottide kokkupakkimine veelgi raskem kui see oli eile. Sellega hakkab veel nalja saama, aga ehk veame need eestisse välja.

Selle shoppamise ajaga oli päike ilusti jälle välja tulnud, ja saime järgmised tunnid rannas veeta. Paar tooni tuli tänase päevaga veel juurde, homne päev ongi veel jäänud ja siis peame olema oma täiusliku päevituse saavutanud. Natuke tahaks ikka veel pruunim olla, loodan et teie seal olete veel luiged. :D

päikese käest tulime sellepärast ära, et tundsime juba et süda hakkab pahaks minema. Ning kartsime, et äkki nüüd saime päikesepiste, aga õnneks praegu ei tunne keegi midagi :D niiet homme uuele tuurile.

JA TÄHTIS NÕUANNE!

Gerda, Germo ja Maria on oma lennu eestisse 25ndal tühistanud! Meil on siin langkawil liiga hea olla, niiet jõuame eestisse arvatavasti 21sel mail. :D kuid meile pole mõtet lennujaama vastu tulla, sest me ei lõpeta oma austraalia reisi lennusõiduga, vaid hoopis 9 tunnise bussireisiga Kaunasest. Kas me oleme õnnelikud?! Bussireisist me küll vaimustuses pole, kui nüüd aus olla, keegi ei tea meist ka kuidas me selle üle elame. Kuid kui me 22 tundi bussisõitu üle elasime, mis see 9 tundi siis on. Ühesõnaga, vähem kui nädala pärast näeme.

8 KUUUUUD ON TÄIS REISIMISEST!

No comments:

Post a Comment